Thursday 30 June 2011

Holiday Fashion Fever Continued....

I remembered two more holiday must haves a  playsuit and a delightful playsuit and a fab pair of over-sized pair sunglasses!  


I found some gorgeous pair of over-sized vintage sunglasses from Newlook!
and a playsuit from Lipsy!

Here are the pictures enjoy:





Wednesday 29 June 2011

Holiday Fashion Fever!

OMG!
I just booked my holliday to Italy and I am sooooo Extited!!! :]
Hopefuly i get a gorgous tan!!!

Any Way I need to get packed and so I will be sharing some must haves for hot holidays this year! including a floral print or twoooo!!

First must have is wait for it........................ a FLORAL Dress! which is not too short but not long neither! if you are tall (unlike me) then a mixi dress will be nice insteed.
a floral skirt and vest top are estial for me aswell a nice pair of sandles and flip flops.
a few weeks ago i bought a pair of wedges from newlook which i will HAVE to take!
bikinies are allso something you have to take! this year more is less so keep it simple! but if you havn't stuch to the diet then a simple swimming costume is for you!!!!!!
for me this year a big floppy hat is a must have!!
i will also bring a pair of bright pink shorts and a bright yellow top to go with it!! Aswell as a pair of lacey nudey pair of shorts in the sale from asos! WOW! is that it? if there more i will make a new posts!
Here's the pic:

 Newlook:  


Random:

Saturday 25 June 2011

Savet za citateljku Jacu :)

Draga Jelena, divan blog...slazem se sa svim napisanim.
Ja i sama muku mucim - 33 su mi godine, posao, porodica a i slatko volim sve me to dovelo do ruznih 70 kg na visinu 165 :(
Pokusavam sa Low carb ali uvijek tokom dana pojedem i voce neko ili light puding...kile ne idu na dolje...u cemu grijesim...Krecem se - ruku na srce ne vjezbam...par pokusaja al ljenost preovladava....
Pratim te pisi samo, pozz Jaca




Draga Jaco, izvini što ti pre nisam odgovorila, ali evo sada imam vremena.

Ja Low carb ishranu ne podržavam, pre svega zato što organizmu su potrebni ugljeni hidrati. Naravno, Low carb može biti smernica tvojoj ishrani, to je sasvim u redu. Na primer: ugljene hidrate jedi za dorucak, za ručak pomešaj sa proteinima, a za večeru samo proteine. Razlog ovome je to što ugljene hidrate ćeš u toku dana potrošiti, bilo da sediš i radiš ili se krećeš i vežbaš. Ako za večeru imaš ugljene hidrate, tvoj organizam neće moći da ih u potpunosti sagori, što znači da će se pretvoriti u mast, a to ne želiš. Zato ti pre preporučujem ovakvu ishranu pre nego Low carb. A da, i voće nemoj jesti posle 16-17h.
Nemoj sebi da uskraćuješ ono što voliš, jer ćeš se osećati loše, pa ćeš odustati, a to nije tvoja želja, zar ne? Dopusti sebi ponekad da uživaš u normalnoj količini čokolade, torte, pudinga, sladoleda, znači pojedi šta želiš, ali nemoj preterivati. Telo će ti biti zahvalno na ovakvim obrocima, sve dok nisu prečesti.
Što se tiče vežbanja, sada su lepe letnje noći, izađi svako veče, prošetaj sa prijateljima ili sama, ako nađeš vremena brzi hod je savršena stvar za mršavljenje.
Izbegavaj alkohol i gazirana pića, večera neka ti bude tri sata pred spavanje, nemoj nikako da gladuješ pa da ti  poslednji obrok bude npr. u 18h a da legneš u krevet u 00:00, to nikako ne valja. Pij dosta tečnosti, pogotovo sada jer je toplo. Još jedan savet: zapisuj sve što pojedeš, ali baš sve! Tako ćeš imati uvid u čemu grešiš, ako ponekad pojedeš nešto neplanirano. A i dokazano je da oni koji vode dnevnik ishrane više obraćaju pažnju na to što pojedu.
Ako kuvaš, trudi se da koristiš što manje masti/ulja, probaj da praviš što zdraviju hranu. Veruj mi, zdrava hrana može biti ukusna, samo isprobavaj i naćićeš ono što odgovara i tebi i porodici. Ako ti zatrebaju recepti, obrati se meni, imam ih podosta, i da su Low carb a i da nisu :
Još jedan savet: Prvu stvar ujutro što uradi je da izmeriš obime i zapišeš ih, kao i da se slikaš. To čuvaj u kompjuteru ili u svesci, kako god ti je draže. Za mesec dana ponovo isto uradi i uporedi rezultate. Na vagu nemoj obraćati toliku pažnju, ona nekad voli da se igra sa nama i našim živcima :D 
Najbolji osećaj će biti kada staneš u neke pantalone koje nisi mogla pre obući, i neka ti to bude motivacija. Takođe te i đoping može motivisati, kao i neke rečenice, slike... nađi ono što te inspiriše i nadam se da ćeš doći do svog cilja! (Jedna moja drugarica je kupila haljinu koja je barem nekoliko broja manja od veličine koju nosi, zakačila ju je na zid da je svaki dan može gledati, i za dva meseca ostvarila cilj. Evo sada ponosno nosi tu haljinu. Tako da, sve se može kad se hoće, samo treba biti uporan!)
Nadam se da nisam nešto izostavila što je bitno, ako imaš neko pitanje rado ću ti odgovoriti.

Tuesday 21 June 2011

Amazing Oatmeal Cleanser

source: BubzBeauty.com

I've tried this yesterday, and I can't explain how great is it! You definitely should try it!
I'm grateful to Bubz that she made video on this :)



enjoy! xoxo

Friday 17 June 2011

How to clean make up brushes? It's easy!!

What will you need?
- of course: brushes that need to be cleaned
- extra virgin olive oil
- moisturizing shampoo (i like to use baby shampoo too)
- paper towels
Why am I using oil to clean dirty brushes?
Because, when we apply make up, brushes become oily. Our skin produces oil, so we need oil to clean oil. Many people use extra virgin olive oil as make up remover, so there you go! The cheapest make up remover you'll find :)
(i said 'oil' like 10 times, lol :D )
How to clean brushes?
Take paper towel, add little bit of olive oil, and then scrub brush around into it. I don't know how to explain it better :D
Do that for a while, until make up comes off from brush.
Now wash your brushes with water. Then apply little bit of shampoo on your hand, and to the same thing you did with olive oil. Wash your brushes again, and leave them somewhere to dry.
Where I found this?
I've been doing this for months now, and I found this 'tip' on youtube. Kandee made video about it, and there you can see how to do it if you did understand me :) I hope I helped, talk to you soon :) xoxo








Monday 13 June 2011

Summer is almost here!

SUMMER

vacation....
beach....
cocktail drinks....
bikinis....
sun tanning....
ice cream....
G.N.O....
swimming....
pool party....



Wednesday 1 June 2011

Colour Blocking Continued

So, still on the subject of colour blocking, I decided to look in my wardrobe and create a picture of colour blocking clothes. It didn't go well. i looked in my wardrobe and I found a jacket perfect to start me off the it got hard so the picture isn't great as you can see. oh well when I get my jeans i try again!